In vizor

Cât de scumpă este vederea spre lacul Colibița? Două vile, scoase la vânzare pentru 2,7 milioane de euro

Două vile construite în 2021 pe malul lacului Colibița au fost scoase la vânzare pentru suma incrredibilă de 2,7 milioane de euro.

„Terenul generos (3888 mp) are deschidere până la lac și, prin urmare, proprietății nu îi lipsește pontonul plutitor și zona debarcader cu foișor complet echipat, având o capacitate de 30 persoane. Aleile pietonale sunt amenajate, parcarea la fel. Sunt două vile, D+P+M, ambele având toate camerele cu vedere și terasă proprie spre lac.

Suprafața construită desfășurată este de 656 mp, respectiv 428 mp. Una din ele are la demisol o cameră pentru meetings, piscină încălzită și cu valuri, baie, dușuri, camera salină, saună și zona de sport.

La parter găsim un birou, bucătărie complet utilată, living cu șemineu și un dormitor cu baie proprie, iar la mansardă două dormitoare cu băi proprii și un apartament cu două camere și baie.

Cealaltă vilă, tot D+P+M, are la demisol o cameră tehnică/ depozitare și trei dormitoare cu băi proprii. La parter hol spațios, recepție, o altă cameră tehnică, terasă, bucătărie complet utilată cu cămară, living cu șemineu și baie. Mansarda aduce trei dormitoare cu băi proprii și o zonă comună. Calitatea design-ului, a lucrărilor și finisajele este impecabilă.

Ambele vile sunt cuibărite în coama unui deal exploatând pragmatic diferențele de nivel și volum. Au linii drepte și trăsături clare debarasate de orice element decorativ inutil. Arhitectura inspiră suflu nou, modern, curat. Impresia continuă și în interior, cu mobilierul alb sau gri încastrat în pereți și lumina multă, liniștită, calmă creând spațiu, aer”, este descrierea de pe site-ul sothebysrealty.ro.