Politica

Candidează Robert Sighiartău la Consiliul Județean? “Voi face campanie împotriva PSD, mai ales la Bistrița”.

Deputatul PNL Robert Sighiartău a declarat că va face campanie împotriva PSD, acesta fiind împotriva unei alianțe cu social-democrații.

“Personal, voi face campanie împotriva PSD, mai ales la Bistrița. Ca deputat de Bistrița-Năsăud, voi face campanie împotriva PSD, pentru că aici noi ne batem cu Partidul Social Democrat și va fi o bătălie destul de dură, așa cum în alte locuri, în județul Olt, în Dolj, inclusiv în Sălaj, cele două partide, PNL și PSD, se vor bate (…). Urmează să vedem exact cum se vor așeza lucrurile. Sigur că pot fi alianțe libere. Știu colegi care vor să se alieze cu USR sau cu Alianța Dreapta Unită în aceste alegeri, în anumite județe”, a declarat Robert Sighiartău, potrivit infobistrita.ro.

Conform unor surse politice, liberalii bistrițeni iau în calcul o candidatură a lui Robert Sighiartău, pentru președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Deputatul PNL apare în mai multe sondaje pe care partidele politice le efectuează în prezent în județ, pentru această funcție, alături de președintele CJ  Radu Moldovan, dar și alături de liderul AUR Dragoș Hârjoabă.