Politica

Alianța Dreapta Unită mizează pe viceprimarul Călin Stan pentru fotoliul de primar al Bistriței

Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei mizează pe viceprimarul Călin Stan pentru fotoliul de primar al Bistriței. Acesta nu și-a anunțat candidatura public, însă cere sprijin pentru listele de susținători necesare pentru intrarea în competiției electorale.

Deși încă nu a anunțat oficial, Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei, va merge la alegerile locale din iunie cu actualul viceprimar Călin Stan și lider USR, informează bistriteanul.ro.

Acesta a cerut ajutor pentru a aduna semnăturile necesare pentru a intra în competiția electorală. Listele de susținători trebuie să conțină 387 de semnături pentru candidaturile la Primăria Bistrița, potrivit Legii nr. 84/2020.

„Direct și la subiect: candidez de primar pentru Municipiul Bistrița din partea USR (alianța Dreapta Unită – USR – PMP – FD)! Pentru a putea depune candidatura, am nevoie de semnături! Credeți că mă puteți ajuta cu această acțiune de strângere de semnături până în 10 aprilie”, a fost mesajul lui Călin Stan.

Călin Stan este viceprimar de la finalul anului 2020, iar în atribuțiile sale intră coordonarea Direcției de asistență socială Bistrița, a Direcției de administrare a piețelor din municipiul Bistrița și a Direcției municipale de sănătate Bistrița.

Acesta se descrie ca fiind „mereu în formă, perseverent, optimist, cu gândire pozitivă”. Motto-ul său este „Ca să ai ce nu ai, trebuie să faci ce nu faci!”. De-a lungul timpului, acesta nu s-a prea remarcat nici în ședințele de Consiliul Local și nici în alte comunicări publice. Nici pe la conferințele de presă de la partid n-a prea fost activ.