In vizor

Bărbat din Spermezeu, cercetat penal după ce a găsit 4600 de lei la un bancomat și i-a băgat în buzunar

Un bărbat de 33 de ani din Spermezeu s-a ales cu dosar penal după ce a găsit 4.600 de lei la un bancomat din Beclean și i-a băgat în buzunar. Banii aparțineau unui bărbat din Negrești-Oaș, care ar fi uitat să îi ridice.

Incidentul s-a petrecut anul trecut în 22 noiembrie, însă cel care și-a băgat banii în buzunar deși nu erau ai săi a fost prins abia ieri.

Bărbatul are 33 de ani, este din Spermezeu și va fi cercetat pentru însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

„Prejudiciul, în valoare de 4.600 de lei, a fost recuperat integral și restituit păgubitului. Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, la data de 22 noiembrie 2023, un bărbat de 46 de ani din Negrești-Oaș ar fi efectuat o operațiune de retragere a sumei de 4.600 lei din contul societății pe care o administrează și ar fi omis să ridice banii. Tranzacția a fost efectuată la un ATM din orașul Beclean, iar bărbatul de 46 de ani s-ar fi întors la bancomat în scurt timp, însă nu a mai găsit suma de bani retrasă”, informează IPJ BN, potrivit bistriteanul.ro.