Eveniment

Un bărbat din Sebiș a fost arestat pentru că și-a bătut soția

La data de 22 noiembrie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal întocmit pentru violență în familie, polițiștii Postului de Poliție Șieuț – Secția 1 Poliție Rurală Bistrița au dispus luarea măsurii preventive a reținerii pentru o durată de 24 de ore, față de un bărbat de 55 de ani din Sebiș, cercetat pentru comiterea faptei.

Din verificările efectuate, a reieșit faptul că în dimineața de 22 noiembrie a.c., în timp ce se afla împreună cu soția sa la o fermă din extravilanul localității Sebiș, ar fi agresat-o fizic. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cadrul verificărilor efectuate, polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, rezultând că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu, însă femeia s-a opus în mod expres.

Astăzi, 23 noiembrie, bărbatul de 55 de ani a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul de dreptul și libertăți a dispus arestarea preventivă pentru următoarele 30 de zile a acestuia. Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița pentru violență în familie.