In vizor

Un băiețel de un an și familia sa au rămas pe drumuri, după ce le-a ars casa

Un incendiu violent a mistuit luni o casă din Bistrița Bârgăului, după ce a explodat o butelie conectată la aragaz. Înăuntru se afla o tânără de 20 de ani, care a suferit arsuri la mâini, picioare și la nivelul feței, dar și băiețelul său, de un an. AJUTĂM?

Un incendiu violent a cuprins luni o casă din Bistrița Bârgăului, în care se aflau o tânără de 20 de ani și băiețelul său de un an.

Aceasta a suferit arsuri la mâini, picioare și la nivelul feței și a ajuns la spital, împreună cu copilul. Micuțul a suferit o arsură minoră pe obrazul stâng și a fost externat, iar tânăra a fost transferată la o clinică de arși din Iași.

Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de o explozie la o butelie montată la un aragaz, fiind afectată întreaga casă, pe o suprafață de aproximativ 120 mp.

Pe rețelele de socializare s-a făcut apel la toți cei care doresc să facă o faptă bună:

Ca urmare a incendiului devastator care a avut loc în localitatea noastră, în data de 19.02.2024, familia Tomoroga Ileana a lui Vasile Moraru, a rămas fără locuință, aceasta arzând în totalitate.

În funcție de posibilitățile fiecăruia, lansăm un apel la solidaritate cu sprijin financiar sau de orice altă natură. Donațiile se pot face la magazinul de la blocul de locuințe, vizavi de Ocolul Silvic. Persoană de contact: dna Steff Anuța„.

Primarul comunei Bistrița Bârgăului, Vasile Laba, a declarat pentru Bistrițeanul.ro că localnicii și mai mulți proprietari de firme din zonă s-au mobilizat pentru a ajuta familia cu bani și diferite materiale de construcție.

Dacă doriți și dumneavoastră să întindeți o mână de ajutor acestei familii, puteți face donații în lei, în contul RO14CECEB00008RON3100284 – Tomoroga Elena.