In vizor

Scandal la blocurile sociale din Viișoara

Liniștea de la blocurile sociale din Viișoara a fost zdruncinată aseară, de un scandal, care s-a lăsat cu dosare penale, dar și cu vizite la spital. Culmea, în bătaia care a avut loc în plină stradă, au fost implicați și minori.

Scandal aseară la blocurile sociale din cartierul Viișoara. Au fost implicate 5 persoane, care s-au bătut în plină stradă, avariind două autoturisme parcate. Printre cei implicați s-au numărat și minori.

La incident au intervenit și polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița, dar și cei locali. În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe. Un bărbat de 31 de ani din Pinticu a ajuns la spital, după ce a fost rănit în altercație.

„La locul evenimentului, polițiștii au constatat faptul că 5 persoane cu vârste cuprinse între 16 și 46 de ani, din Bistrița și Pinticu s-ar fi agresat reciproc pe o stradă din Bistrița, în prezența altor persoane, fiind totodată cauzate și distrugeri la două autoturisme parcate”, precizează purtătorul de cuvânt  Inspectoratul de Poliție Județean, Paul Rodilă, citat de bistriteanul.ro.

Se pare că în perioada următoare, Poliția Locală își va intensifica patrularea în zonă.