Politica

Radu Moldovan și Gabriel Lazany, candidații PSD la primărie și Consiliul Județean: „Împreună vom fi o echipă completă”

PSD și-a prezentat astăzi cei mai importanți candidați la alegerile locale din acest an. Este vorba despre managerul spitalului, Gabriel Lazany, care va candida pentru funcția de primar al Bistriței și Radu Moldovan, care mai vrea un mandat la Consiliul Județean.

Doi dintre cei mai importanți candidați la alegerile locale din iunie au fost anunțați astăzi, în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, în fața noii aripi a unității medicale la care se lucrează.

Locația nu a fost aleasă întâmplător, candidatul PSD pentru fotoliul de primar fiind managerul spitalului, Gabriel Lazany, care a precizat în discursul său că vrea să facă la Primăria Bistrița ce a învățat și pus în practică la spital în ultimii ani.

Pe o ploaie mocănească, în fața noii clădiri a Spitalului Clinic Județean de Urgență ce se construiește acum, PSD și-a anunțat candidatul pentru Primăria Bistrița, la alegerile locale din iunie. Este vorba despre Gabriel Lazany, managerul spitalului județean.

„Am ales să mă implic alături de echipa PSD, convins fiind de Radu Moldovan. Am spus și vreau să subliniez Radu Moldovan, pentru că el ca om m-a convins. Cu el voi face echipă și vom rezolva probleme ale orașului care stagnează de ani buni. Din această colaborare s-a născut și sloganul campaniei pe care îl vom rosti de azi înainte: Bistrița pe mâini bune”, a precizat Gabriel Lazany, citat de bistriteanul.ro.