Politica

PSD Bistrița despre Ioan Turc: Ne-a spus mereu că este în grafic cu proiectele europene. Niciunul nu a fost finalizat la timp

Critici dure ale social-democraților bistrițeni la adresa primarului Ioan Turc, care, în opinia lor, nu a reușit să finalizeze niciun proiect din cele șase finanțate din bani europeni.

„3 ani ne-a chinuit administrația PNL-USR cu proiectele pe care le-a primit la cheie, ne-a arătat mii de poze mimând mirajul performanței, dar a blocat orașul prin haosul administrării șantierelor. Însă ne-a spus mereu că este în grafic cu proiectele europene. A MINȚIT! 6 proiecte europene, cele mai importante, au fost ratate, NICIUNUL nu a fost finalizat la timp!

În tot acest timp, Consiliul Județean, condus de Radu Moldovan, a gestionat, finalizat și decontat 177,8 milioane de euro. Adică 10 proiecte, de la Castelul de la Posmuș, zeci de km de drumuri județene, secții ale spitalului până la UPU SMURD. Iar administrația Turc a amânat și bălmăjit Linia Verde, pistele de cicliști, axa de transport, Generală 1, Liceul Grigore Moisil.

Să mai spunem că prin PNRR Consiliul Județean și Spitalul Clinic Județean gestionează cel mai avansat proiect din țară, noul corp al spitalului? Iar Turc&trupeții sunt tot la capitolul vom face și drege!”, notează pe pagina de Facebook, PSD Bistrița.