In vizor

Primarul Ioan Turc: Unde se fac parcări noi se suspendă plata parcării până la finalizarea investiției

Potrivit primarului Ioan Turc în zonele unde se amenajează parcări noi iar oamenii au rămas fără un loc de parcare se suspendă plata închirierii locului de parcare, până la finalizarea investiției.

Municipalitatea a început lucrările la două parcări supraetajate pe străzile Ion Minulescu și Pandurilor/Vasile Lupu. Ce se întâmplă cu cei care rămân fără loc de parcare odată cu începutul lucrărilor?

Potrivit primarului Ioan Turc se suspendă plata locurilor de parcare de reședință până la finalizarea investițiilor:

„În toate situațiile în care un loc de parcare de reședință, nu cele publice, unde oricum nu se plătește, noi suspendăm plata parcării până la finalizarea investiției. Suntem cu cele două parcări etajate în edificare, am procedat în acest fel. Oamenii nu mai plătesc parcare și vor începe să plătească din nou doar după ce vor primi un loc de parcare în noile parcări etajate”, a spus Ioan Turc la ultima ședință de Consiliu Local, potrivit bistriteanul.ro.

Un consilier local a adus în discuție o altă problemă: locurile de parcare de reședință care ar fi fost desființate odată cu implementarea Liniei Verzi, a Axei de Transport și a pistelor de biciclete și care ar fi plătit locul de parcare pentru un an și au rămas fără.

Edilul a precizat că nu există nicio situație în care oamenii să fi rămas cu banii dați, fără să se fi suspendat plata, și să nu fi beneficiat de locul de parcare