Din oras

Primarul Ioan Turc către un bistrițean: „Nu vă permit! Este o insultă! Ați sărit calul!”

În cadrul ședinței de consiliu local de ieri, primarul Ioan Turc s-a luat la ceartă cu un bistrițean, care i-a reproșat că l-a mințit și că așteaptă de ani de zile să i se soluționeze cererile înaintate Primăriei Bistrița. Edilul i-a spus bistrițeanului, avocat și jurist de meserie, că a sărit calul și că îl insultă, potrivit bistriteanul.ro

Scântei și la ședința de Consiliu Local din această lună, de data aceasta între primarul Ioan Turc și un bistrițean, care a venit să își spună oful în fața consilierilor locali, după ce susține că ani de zile nu i s-au soluționat cererile înaintate Primăriei Bistrița.

Bistrițeanul, avocat de meserie, i-a reproșat primarului Ioan Turc că minte, dând exemplu o situație când i-ar fi spus că este la București și în aceeași zi l-a întâlnit la teatru, la Palatul Culturii: „Ați spus că sunteți în București și v-am găsit la teatru, la Casa de Cultură.

Vizibil iritat de cele declarate de bistrițeanul prezent la ședință, primarul Ioan Turc nu s-a mai putut stăpâni și i-a răspuns acestuia:

„Stimate domn sunt nenumărate situațiile în care dimineața sunt în București, cu probleme legate de administrația locală și după-masa sunt în primărie. Nu vă permit, pentru că este o insultă, mă înțelegeți? Stimate domn ați sărit calul, ceea ce faceți dumneavoastră este rușinos, pentru un om de vârsta dumneavoastră”, i-a replicat Ioan Turc.