Eveniment

Patru indivizi au ajuns pe mâinile polițiștilor după ce au violat și șantajat minori

Patru indivizi din zona Becleanului au ajuns pe mâinile polițiștilor, după ce au violat și șantajat minori la finalul anului trecut și în prima lună din 2024. Doi dintre ei au ajuns în arest, în timp ce ceilalți doi sunt arestați la domiciliu.

Este vorba despre două fapte și două dosare diferite, faptele fiind săvârșite în zona Becleanului. Într-unul doi indivizi sunt cercetați pentru act sexual cu un minor, faptele fiind comise în luna noiembrie-decembrie a anului 2023 și viol săvârșit asupra unui minor, faptele săvârșindu-se în 19 ianuarie 2024, potrivit bistriteanul.ro

Cei doi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, au decis ieri judecătorii de la Beclean. Se pare că niciunul dintre cei doi inculpați nu are antecedente penale.

Tot ieri, alți doi indivizi din aceeași zonă au fost arestați la domiciliu pentru 30 de zile, fiind acuzați, de asemenea, de viol asupra unui minor și șantaj.

Cei doi nu au voie să comunice între ei și nici cu victima. Faptele, 6 la număr, au fost comise în perioada septembrie – noiembrie 2023.