Eveniment

O femeie de 87 de ani din Năsăud, cetățean de onoare, a fost bătută de femeia care stătea la ea în chirie

Scene incredibile ieri, la Năsăud, unde o femeie de 87 de ani a fost bătută bine tocmai de pensionara care stătea la ea în chirie. Femeia a ajuns la spital cu mai multe leziuni, în timp ce chiriașa a ajuns la Poliție, unde a fost audiată, potrivit bistriteanul.ro

Incidentul s-a produs ieri, la ora 17:00, în orașul Năsăud. O femeie de 87 de ani din oraș a fost bătută de pensionara cu 10 ani mai tânără, care stătea la ea în chirie. Deocamdată nu se știe ce a dus la această reacție violentă a femeii.

„La data de 7 decembrie a.c., în jurul orei 17.00, a fost sesizat prin 112 faptul că, în orașul Năsăud, o persoană a fost agresată. La fața locului a fost identificată o femeie în vârstă de 87 de ani din Năsăud care ar fi fost agresată fizic de o altă femeie, în vârstă de 76 de ani din Călărași care locuia cu chirie în aceeași locuință.

Femeia de 87 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe, iar polițiștii din Năsăud continuă cercetările”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Bistrița-Năsăud.

Potrivit managerului Spitalului Orășenesc Năsăud „Dr. George Trifon”, Daniel Marcu, femeia a ajuns la unitatea medicală în jurul orei 17:30, cu multiple contuzii și fracturi și este internată pe Secția Chirurgie. Aceasta este stabilă și se află sub tratament.

Conform mesager24.ro, victima se numește Floarea Pleș și este cetățean de onoare al orașului Năsăud. Agresoarea s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice în momentul atacului. Femeia de 87 de ani a fost salvată de o fină de-a sa, care a auzit țipetele bătrânei și a intrat în casă, moment în care agresoarea s-a potolit.