Politica

Mesajul Stiri de Bistrita pentru noii tineri intrati in PSD Bistrita: “Intrebati-l pe Dani Suciu cum e cu meritocratia in cazul papariciului Bogdan Ivan”

Intr-un articol din presa locala bistriteana, prea pozitiv ca sa nu fie platit, sunt laudati 21 de tineri care au intrat in organizatia municipala a PSD de care se ocupa acum deputatul Daniel Suciu.

Intr-un video montat modern, tinerii apar zambitori la sediu, Dani e cu mainile la spate ca un baci batran, pe pereti apar cuvinte precum “viitor” sau “proiecte”. BULL SHIT!

Dragi tineri, sa va spuna Daniel Suciu cum e cu meritocratia in partid. Ca asta nu va spune: ca veti fi fraierii de serviciu ai partidului, ca Radu Moldovan, bossul PSD Bistrita-Nasaud isi bate joc de ideea de competitie si meritocratie, si il promoveaza pe agariciul securistofil Bogdan Ivan, un baiat fara merite, dar cu marea calitate de a sti pupa cururile lui Dancu si Moldovan.

Tot respectul pentru felul in care Suciu a reorganizat filiala, dandu-i viata, ne-a placut cum a dansat si cu babele recent, dar ar fi bine ca deputatul sa le spuna tinerilor adevarul: nu au niciun viitor in PSD Bistrita, caci viitorul e ocupat de pile.