Politica

Locale2024 – Leșu – Sorin Avram (PNL) vrea un nou mandat! Îi suflă în ceafă fostul primar Ioan Pop (PSD)

Actualul primar de la Leșu Sorin Avram (PNL) mai vrea un mandat în fruntea comunei. Ioan Pop (PSD) își încearcă norocul pe lista social-democraților, după ce a pierdut primăria în urma alegerilor din 2020.

Sorin Avram, actualul primar de la Leșu, se pregătește de încă un mandat în fruntea comunei. Acesta este la primul mandat și va candida tot pe listele PNL, alături de care a pus mâna pe primărie în 2020. Și în Consiliul Local se bucură de o majoritate confortabilă, având 7 consilieri de partea sa.

„Din păcate, infrastructura e destul de slăbuță la noi, în materie de drumuri comunale. Trebuie să finalizăm capelele, cadastrul și drumurile, acestea sunt principalele. Mai e grădinița de finalizat. Am rămas în urmă față de alte comune, dar speram să avansăm”, a declarat Sorin Avram, pentru Bistrițeanul.ro.

Primăria Leșu este dorită și de Ioan Pop, fostul primar, care va candida din partea PSD. Acesta a fost primar în perioada 2012-2020, iar la ultimele alegeri a pierdut  Primăria Leșu.

„M-au chemat oamenii înapoi. Sunt nemulțumiri față de actuala conducere. Comuna Leșu are mare nevoie să fie din nou pe drumul dezvoltăriiși nu mai este timp de pierdut. Leșu are nevoie de o administrație eficientă, pentru că în ziua de astăzi doar dacă nu vrei, nu obții finanțări pentru proiecte”, a declarat Ioan Pop.