Politica

Locale2024 –Dumitra – Gheorghe Bălăjan mai vrea un mandat! PNL încă nu a găsit candidat

PSD va merge la Dumitra tot pe mâna lui Gheorghe Bălăjan, unul dintre cei mai longevivi primari din județ, care a ajuns deja la al șaselea mandat. PNL încă nu are președinte de organizație și nici candidat în comuna Dumitra.

Gheorghe Bălăjan, primarul comunei Dumitra se pregătește pentru un nou mandat, fiind unul dintre cei mai longevivi primari din județ. PSD va merge tot pe mâna sa la alegerile din iunie, informează bistriteanul.ro.

Ajuns la 6 mandate, Gheorghe Bălăjan a fost ales la ultimele alegeri locale de 47,1% dintre cetățenii cu drept de vot. Contactat de Bistrițeanul.ro, Gheorghe Bălăjan a confirmat doar faptul că va candida pe listele PSD nu și ce planuri are pentru comună pentru următorii 4 ani.

Între timp, PNL încă nu are candidat pentru comuna Dumitra, iar organizația de acolo nu are încă un președinte. Partidul Național Liberal a merge în mai multe comune din județ pe mâna președinților de organizație.

Se pare că și AUR are candidat în comuna Dumitra, în persoana profesorului Mircea Bodiu. Și proaspăta alianță Dreapta Unită, formată din PMP, USR și Forța Dreptei pregătește candidat pentru comuna Dumitra.