Eveniment

În drum spre biserică, pe sanie și schiuri

Mai mulți tineri din Piatra Fântânele au vrut să ajungă la biserică, în ciuda temperaturilor scăzute și a drumului impracticabil, așa că și-au luat sania și schiurile și-au pornit la drum. I-a ajutat preotul din Ciosa, cu o mașină de teren.

Duminică dimineață, în timp ce majoritatea bistrițenilor s-au cuibărit lângă calorifere sau sobe, mai mulți tineri din Piatra Fântânele s-au încăpățânat să ajungă la biserica din Ciosa, la slujbă.

Nu i-a descurajat nici temperatura, termometrul arătând -10 grade și nici drumul impracticabil, acoperit cu zăpadă.

Și-au luat săniuțele, schiurile și-au pornit la drum. I-a ajutat chiar preotul din Ciosa, Petru Săsărman, care i-a tras cu o mașină de teren. Filmulețul cu aventura tinerilor a ajuns pe rețelele de socializare.

„E duminică dimineața, ora 9:00 și ne aflăm în drum spre Ciosa, un peisaj splendid de iarnă, -10, -11 grade. Ca să vedeți cât de iubitori sunt un grup de tineri pentru biserică, dimineața i-am luat de la Piatra Fântânele și îi aducem până la biserică, la Ciosa, 8 km. Sunt în spate cu săniile și cu schiurile”, spune preotul în filmulețul postat pe contul său de Tik Tok, potrivit bistriteanul.ro