Politica

Gabriel Lazany: „Bistrița nu mai trebuie să fie bătaie de joc. Dacă ne lăudăm că vopsim niște treceri de pietoni suntem de râsul curcilor”

Prezent la Bistrițeanul Live, candidatul PSD la Primăria Bistrița, Gabriel Lazany spune că Bistrița nu mai trebuie să fie bătaia de joc a altora din cauza unor investiții neinspirate sau a modului cum comunica reprezentanții municipalității. Acesta a dat exemplu ultima postare a primarului Ioan Turc, care bifa ca realizare vopsirea trecerilor de pietoni de pe strada Gheorghe Șincai.

Candidatul PSD la Primăria Bistrița, Gabriel Lazany a fost prezent la Bistrițeanul Live, unde a vorbit despre problemele pe care le au bistrițenii, dar și cum pune problema actuala administrație locală.

Acesta a taxat dur postările de pe rețelele de socializare ale primarului Ioan Turc, care  bifa ca realizare vopsirea trecerilor de pietoni de pe strada Gheorghe Șincai, care este parte din proiectul Linia Verde de Transport.

„Nu putem să ne lăudăm cu o trecere de pietoni. Dacă acestea sunt lucrurile cu care noi vrem să ne facem campanie electorală…Nu cred că Bistrița mai trebuie să fie subiect de bătaie de joc. Haideți să vorbim serios și să tratăm Bistrița așa cum se cuvine, cu respect. Dacă noi ne dăm mari acum că am vopsit o trecere de pietoni suntem de râsul curcilor, suntem triști. Cu asta ne lăudăm noi în Bistrița, în secolul XXI?”, a precizat Gabriel Lazany.