In vizor

Este potabilă apa care curge în centrul comunei Maieru?

Calitatea apei care curge în centrul comunei Maieru a fost analizată din nou la începutul acestui an la cererea administrației locale, iar rezultatele analizei au fost date publicității. Mii de oameni care fac drumuri până în această comună ca să se aprovizioneze cu apa care ar conține particule de aur coloidal pot fi liniștiți: apa este potabilă.

”Ne gândim mereu la sănătatea dumneavoastră! Din acest considerent, vă anexez un buletin de analiză a apei plate, ce se află și curge liber la punctul special amenajat în centrul localității noastre, lângă sediul Primăriei Maieru! Dumnezeu să vă dea sănătate!”, anunță primarul Vasile Borș, citat de timponline.ro

Din Munții Rodnei izvorăște o apă cu pH de 8,12, care conține coloizi de aur și argint, considerați vitali în menținerea tinereții, în lupta împotriva cancerului și pentru îmbunătăţirea activităţii celulelor. Apei cu aur i s-a dus vestea în toată țara, după ce unii localnici care o consumă de ani buni pretind că au scăpat de dureri și chiar de boli grave.