Politica

Damian Iustian Muntean, primarul comunei Teaca, nu mai candidează pentru un nou mandat

Cu doar două luni și jumătate înainte de alegerile locale din iunie, primarul comunei Teaca, Damian Iustian Muntean, a anunțat într-o postare pe Facebook că nu va mai candida pentru un nou mandat. Acesta trebuia să candideze pentru un nou mandat de primar pe listele PSD.

După patru mandate și 16 ani în frunctea comunei Teaca, Damian Iustian Muntean se retrage și anunță că nu va mai candida la alegerile locale din vara acestui an.

Anunțul a fost făcut printr-o postare pe Facebook, în care primarul a punctat și proiectele pe care le-a realizat în comună. Acesta a precizat că se retrage din motive personale, fără a da mai multe detalii.

„Ultimii 16 ani au fost unii plini de realizări și pe această cale doresc să vă mulțumesc pentru susținere și sprijin. Țin să vă anunț că din motive personale nu voi mai candida la funcția de primar. Ca un exercițiu de imagine, vă invit să facem o comparație între Teaca 2008 și Teaca 2024. Sunt mulțumit și  împlinit în suflet că am reușit împreună cu dumneavoastră să aducem comuna Teaca la un standard ridicat de confort și civilizație. Sunt multe proiecte în derulare, pe care sper ca viitoarea conducere a Primăriei să le pună în aplicare”, a fost mesajul lui Damian Iustian Muntean, potrivit bistriteanul.ro.

Damian Iustian Muntean trebuia să candideze pentru un nou mandat din partea PSD. La ultimele alegeri din 2020, acesta a fost ales de 44,9% dintre cetățenii care s-au prezentat la urne.