In vizor

Criminalul de pe Axente Sever a fost trimis în judecată! Copiii săi s-au constituit părți civile în proces

Cristian Iulian H. bistrițeanul care și-a omorât soția cu mai multe lovituri de cuțit în luna decembrie a anului trecut, a fost trimis în judecată chiar la începutul acestui an, dosarul judecându-se la Tribunalul Bistrița-Năsăud. Copiii săi, care au fost în casă în momentul comiterii crimei, s-au constituit părți civile în proces, potrivit bistriteanul.ro.

La o lună și jumătate de la comiterea crimei, Cristian Iulian H. a fost trimis în judecată pentru omor. Dosarul a fost înregistrat în prima lună din 2024, la Tribunalul Bistrița-Năsăud.

S-au constituit părți civile în proces soacra bărbatului și cumnata sa, precum și cei doi copii pe care îi avea cu femeia pe care a omorât-o la începutul lunii decembrie, anul trecut.

Imediat ce a ieșit din spital, Cristian Iulian H. a fost plasat sub arest preventiv, iar dacă va fi găsit vinovat îl așteaptă mulți ani după gratii.

Bărbatul de 34 de ani și-a omorât soția cu mai multe lovituri de cuțit în data de 2 decembrie, chiar în locuința cuplului, în timp ce cei doi copii ai săi se aflau în imobil.

Acesta ar fi lovit-o pe femeie cu mai multe lovituri de cuțit, iar mai apoi a fotografiat trupul său și a postat poza pe o rețea de socializare. Cineva care a observat fotografia pe profilul bărbatului a și alertat poliția.

După ce și-a omorât soția, bărbatul și-a provocat mai multe răni cu cuțitul, având nevoie de îngrijiri medicale.