Eveniment

Coloană de TIR-uri pe centură! Transportatorii bistrițeni se raliază protestului de la nivel național!

Zeci de transportatori din Bistrița-Năsăud au protestat astăzi, la Bistrița, nemulțumiți de RCA și taxele noi, aceștia alăturându-li-se colegilor din întreaga țară. O delegație a transportatorilor s-a întâlnit astăzi cu ministrul Sorin Grindeanu, însă discuțiile vor fi reluate săptămâna viitoare, potrivit bistriteanul.ro

Coloană de TIR-uri, astăzi, pe centura orașului. Zeci de transportatori, de la mai multe firme din județul nostru, s-au alăturat colegilor din țară și au protestat, fiind nemulțumiți de prețul RCA și unele taxe noi.

Proteste au avut loc în țară și ieri și astăzi, transportatorii având o listă de revendicări, printre care se numără plafonarea prețurilor RCA, scurtarea timpilor de trecere a frontierei, alocaţii de cazare și de hrană sau posibilitatea recuperării unui procent din acciza la combustibil pentru firmele de transport.

O delegație a transportatorilor s-a întâlnit astăzi cu ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, însă discuțiile vor fi reluate săptămâna viitoare.