In vizor

Ce mai scoate la vânzare ANAF: Mercedes cu 12.000 de euro

Printre bunurile scoase la vânzare de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud se numără și trei mașini. Cea mai scumpă este un Mercedes vechi de 10 ani, care are prețul de pornire al licitației 12.000 de euro.

Potrivit site-ului oficial al ANAF, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud scoate la licitație trei autoturisme. Este vorba despre un Peugeot 206 din 2005, care aparține unei firme din Beclean, pentru care se cere doar 1.500 de lei.

De asemenea, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud mai scoate la licitație un Volkswagen Golf din 2001, care aparține tot unei firme din Beclean, pentru care cere 11.167 de lei.

Cel mai mult, ANAF cere pentru un Mercedes-Benz Clasa E din 2013, care aparține tot unei firme din Beclean. În cazul acestui autoturism, ANAF este deja la licitația cu numărul 3. Prețul de pornire a licitației este 12.000 de euro, însă acesta a fost redus de la primele două licitații, la care, cel mai probabil nu s-a prezentat nimeni.