In vizor

Cât costă petrecerea Crăciunului în cabane din Colibița, Piatra Fântânele sau Băile Figa

Proprietarii de case de vacanță și cabane din Bistrița-Năsăud își închiriază proprietățile celor care vor să petreacă sărbătorile la munte sau în alte zone turistice. Prețurile diferă în funcție de mărime, confort și dotări.

Pentru o vilă cu 6 dormitoare, situată în Colibița la drumul principal, unde se pot caza între 10 și 15 persoane, proprietarii cer 3000 de lei pentru 4 nopți în perioada Crăciunului și dublu pentru același număr de nopți de Revelion, potrivit timponline.ro

Tot cu 3000 de lei poate fi închiriată o cabană cu 5 dormitoare, capacitate maximă de cazare 12 persoane. Pe noapte tariful este de 800 de lei. O cabană cu opt locuri de cazare poate fi închiriată cu 1000 de lei/noapte cu condiția ca oaspeții să rămână minim două nopți. Proprietarii care dețin ciubăr unde oaspeții pot face băi dacice au mai mult succes.

La Piatra Fântânele, o cabană cu patru dormitoare poate fi închiriată la prețul de 1200 de lei/noapte, iar o vilă cu nouă camere la prețul de 3600 de lei/noapte. Punctul forte în cazul proprietăților de la Colibița este priveliștea asupra lacului.

La Băile Figa, casele de vacanță pot fi închiriate cu prețuri care pornesc de la 400 de lei/noapte în cazul celor mai mici, în timp ce proprietățile cu mai multe camere pot fi rezervate cu 800 de lei/noapte.