Din oras

Calendarul colectării deșeurilor reciclabile la Bistrița, în luna mai

Iată programul de colectare a deșeurilor reciclabile în luna mai pentru municipiul Bistrița și localitățile componente.

Programul colectării anunțat de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud este următorul:

8 mai – sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton;

15 mai – sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă;

22 mai – pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal;

29 mai – pentru cartierul Unirea – pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal;

”În luna mai 2024 respectă și tu programul de colectare a deșeurilor reciclabile din municipiul Bistrița și localitățile componente! Deșeurile dacă sunt gestionate corect pot deveni resurse economice importante și pot genera venituri pentru bugetele locale ale primăriilor din județ. În ultimii 3 ani, ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud a virat către primăriile din județ 6.218.000 lei – bani obținuți din valorificarea deșeurilor reciclabile!

Programul de colectare a deșeurilor reziduale – adică pubela neagră – în municipiul Bistrița și localitățile componente rămâne neschimbat, cu excepția zonelor în care colectarea acestor deșeuri se realiza în ziua de miercuri. Pentru aceste zone, ziua de colectare a pubelei negre este ziua de sâmbătă.

Dacă vrei să afli calendarul de colectare a deșeurilor în fiecare localitate din județul Bistrița-Năsăud, te rugăm să accesezi www.adideseuribn.ro sau la tel. 0263.944 – Dispecerat Supercom. Hai să dăm valoare deșeurilor și să facem Bistrița-Năsăud un județ mai curat!”, transmite ADI Deșeuri.