Din oras

Bărbatul care a facut scandal în weekend pe Ursului a fost arestat preventiv: este acuzat și de ultraj

Bărbatul de 34 de ani care a făcut scandal în weekend pe strada Ursului din Bistrița necesitând intervenția mascaților a fost arestat pentru 30 de zile. Acesta este acuzat și de ultraj, după ce ar fi amenințat un polițist.

Judecătorii au hotărât ca bărbatul de 34 de ani din Bistrița care a făcut scandal în weekend pe strada Ursului să rămână după gratii timp de 30 de zile. Acesta este acuzat și de ultraj, după ce ar fi amenințat un polițist care intervenea la fața locului.

„Cercetările în cadrul dosarului penal întocmit au fost extinse ieri, 8 aprilie, cu privire la comiterea infracțiunii de ultraj, sub forma amenințării, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, potrivit bistriteanul.ro.

Potrivit polițiștilor, bărbatul a început să facă scandal într-un local de pe strada Ursului, iar ulterior a intrat în casa de lângă, unde a continuat să se manifeste agresiv. Acesta a fost potolit de mascații de la Acțiuni Speciale și jandarmi. Ulterior a fost reținut pentru 24 de ore.