Eveniment

Accident la Teaca. O mașină s-a răsturnat. Cinci persoane, duse la spital

Pompierii militari au intervenit pe raza localității Teaca, pe DN 15A, la un accident în care au fost implicate două mașini, dintre care una s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În cele două autoturisme se aflau șase adulți și un copil. Aceștia erau conștienți și li s-a acordat primul ajutor la locul accidentului, a precizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, potrivit timponline.ro.

După stabilizare, cinci adulți au fost transportați la spital: o victimă cod galben de către echipajul de prim ajutor SMURD, o victimă cod galben de către un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud, trei victime cod verde preluate de către autospeciala de transport victime multiple.

La caz au fost direcționate un echipaj de prim ajutor SMURD, autospeciala de transport victime multiple, două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean și un echipaj de pompieri cu autospeciala de descarcerare. Acesta din urmă a asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor, unul dintre autoturismele implicate în accidentul rutier fiind răsturnat în afara părții carosabile.